Dank voor jullie hulp lieve mensen!

Onze dank voor jullie hulp is groot!

De afgelopen dagen hebben we flink wat bloemetjes verstuurd naar mensen die hebben deelgenomen aan onze enquête. Wij hebben heel wat waardevolle informatie hier uit kunnen halen!
Annelieke, onze designer, heeft zich helemaal suf gewerkt om met die commentaren ook echt iets te doen en heeft bijna de user interface gebouwd. Een aantal invullers van de enquête hebben ook al mogen proefdraaien met ons prototype en zijn zeer tevreden!
Ondertussen is ons technisch team erin geslaagd om een applicatie te bouwen die alle gegevens kan afhandelen en nu kunnen we van start met de (voor ons) leukste fase om de app helemaal op te bouwen met alle standaarden die we hebben ontwikkeld.

We gaan trouwens gewoon door met het inzamelen van reacties! Laat hieronder jouw commentaar achter en wij gaan ermee aan de slag!

We blijven doorgaan met bloemetjes weggeven!

Uit alle reacties op onze blogs en gebruikers die onze enquete alsnog invullen, pikken we iedere maand een gelukkige die alsnog een bos bloemen krijgt!

En voor iedereen die heeft meegedaan maar niet tot de gelukkige prijswinnaars behoort, hierbij dan toch nog een symbolisch bloemetje:
enquete bribberDANK JE WEL!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vijf =