Tijd voor winkeliers om in actie te komen!

Tijd voor winkeliers en hun inbreng in Bribber

Het afgelopen jaar is Bribber vormgegeven vanuit het perspectief van het winkelend publiek. Maar nu is het tijd voor winkeliers om zich te mengen in de discussie.

Waarom iedere middenstander Bribber nodig heeft

Womenshophappyweb

Bribber is ontwikkeld met en voor het winkelend publiek.

Ja, het is waar dat we daarom géén push berichten sturen, om maar wat te noemen. Maar wat heeft u liever: één klant die pushberichten accepteert, of 100 klanten die uw boodschap krijgen zoals zij dat wensen?

Uw behoeften als winkelier verliezen wij niet uit het oog

Eindgebruikers zijn duidelijk: ze willen graag aanbiedingen van alle winkeliers. Daarom kan straks elke winkelier gratis gebruikmaken van Bribber om zijn beste aanbiedingen te delen. Daarnaast kunt u als winkelier nog tal van andere zaken vermelden, want eindgebruikers horen graag wat u te bieden heeft. Dat is voor ons dus alle reden om goed te begrijpen hoe wij het u zo makkelijk mogelijk kunnen maken om de binding met uw winkelend publiek te versterken.

Bribber is een nieuw marketinginstrument met een groot bereik

Door de eenvoudige opzet én het gebruik van één app voor alle winkels, kunt u meer klanten bereiken dan met traditionele marketingkanalen en direct klanten helpen om bij u te kopen. Iets wat voor middenstanders steeds moeilijker is geworden in de afgelopen jaren, wordt nu eindelijk weer eenvoudig.

Vertel ons wat u wilt doen met de Bribber-app voor uw winkelend publiek

Op dit moment zijn wij druk in gesprek met middenstanders uit alle kringen om het deelnemen aan Bribber zo simpel en effectief mogelijk te maken. Uw mening is daarbij erg belangrijk. Laat uw gegevens daarom achter in het commentaarveld hieronder, of stuur een mail naar info@wemaron Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om een besloten enquête bij u door te voeren. Dat verplicht u uiteraard tot niets in een latere fase.

Eindelijk. Het is nu tijd voor winkeliers om in actie te komen.

One thought on “Tijd voor winkeliers en hun inbreng in Bribber

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 5 =